top of page
OM DUFTENE

Duften  er  oftest avgjørende for hvilken såpe kunden velger. Klassikeren blant duftene er lavendel , men vi har også flere egne unike blandinger av eteriske oljer og/eller duftoljer. Valget av duft er veldig individuelt og vi prøver å ha et spekter som dekker de fleste preferanser.

Mange av duftene  er våre egne blandinger av eteriske oljer. Dette er oljer som utvinnes av plantemateriale. Vi bruker også duftoljer som er  dufter som fremstilles  i laboratorier og kan være sammensatt av både syntetiske og naturlige stoffer.

Alle eteriske oljer og duftoljer vi bruker er selvsagt  godkjent for kosmetisk bruk. Vi er også påpasselig med at de brukes i riktig mengde, da det er restriksjoner på dette. I tillegg må etiketten være merket med hvilke allergener såpen inneholder, dette slik at allergikere får den informasjonen de trenger.

Noen tror at eteriske oljer er bedre for allergikere, men eteriske oljer inneholder også allergener. Eteriske oljer/duftoljer utgjør kun mellom 1 og 3 % av ingrediensen i en såpe.

bottom of page